lördag 14 januari 2012

Stardust

På ett skåp hemma i vardagsrummet står det tre stiliga vaser som jag egentligen inte vet så mycket om.


Stämpeln under avslöjar att de heter Stardust och kommer ifrån Gabriel Keramik.


Och alla tre har olika färger på glasyren inuti.


Är det någon av er som vet mer? Hur många olika färger och former finns det egentligen och vem är det som har formgivit dem?

6 kommentarer:

Allt det gamla goda sa...

har ingen information att komma med, men trevliga vaser. vad är det för färg på godset utvändigt? brungrå, oglaserat, som mycket av UEs serier? eller?

Erik sa...

Ja, precis, brungråa och oglaserade med ett fint stjärnmönster. Jag gillar dem skarpt!

Lotta sa...

Hej Erik! Är det månne Erik.B som ligger bakom denna blogg?? Jag hittade hit via Elis blogg och hajade till då jag såg att du är från Sundsvall. Efter att ha läst igenom gamla inlägg och lagt ihop två och två började jag fundera i Erik.B-banorna. Det var väl framförallt alla vinylinlägg som fick mig att börja tänka på dig! Om det är du så ville jag bara titta in och säga hej! Vad otroligt härligt att ni skaffat två frallor! Har själv en liten fransyska på 3,5 år här hemma. Och vad kul att ni flyttat till Göteborg! Jag och Calle bor i Umeå sedan några år tillbaka men det kanske du redan visste.i Vore jättekul att höra ifrån dig om det är "rätt" Erik jag nu tänker på. Har tänkt på er då och då och undrat hur ni har det! Du kan väl skriva någon rad om du känner för det: bulldoggflickan@gmail.com

Allt gott till Er båda!

Kram//Lotta (Harvest)

Erik sa...

Hej Lotta!
Du har helt rätt i att det är jag som är jag. Vad roligt det är att höra av dig! Våra frallor är 2,5 & 3 år gamla, helt underbara små kamrater!
Kammilla hälsar också så mycket!

Lotta sa...

Vad glad jag blir över att ha hittat hit! Kan du inte göra världen en tjänst och bombardera bloggen med lite bilder på frallorna? Det går inte med ord nog att förklara vilken underbar hundras det är. Vi som är lyckligt lottade vet ju det! Jag vill även jättegärna se bilder från er lya! Hur kom det sig att ni flyttade till Göteborg förresten? Studier/jobb? Hälsa så jättemycket till Kammilla från mig och såklart till era vackra frallor också!!

trillivippa sa...

Har aldrig lyckats hitta någon vettig information om Gabriels serier (försöker tappert samla på serien Congo med blå glasyr och har än så länge en del...) så jag har inte heller så mycket att komma med. Men det är en väldigt snygg serie du hittat! Jag har aldrig sett den förut.