onsdag 28 november 2012

Tazzels.

Förra veckan var jag inne hos en en av våra stora loppiskedjor i Göteborg. I finskåpet fick jag syn på en Isi-minikub som jag saknar i min samling. De hade använt kuben till att sätta Jättefina gamla julgranstofsar i. Dock saknade både vasen och tofsarna prislappar. Jag frågade vad vasen kostade och fick svaret -tjugofem kronor, och det var ju ett väldigt rimligt pris. Tofsarna däremot ville de ha fyrtio kronor styck(!) för så de fick ligga kvar.
Idag var jag inne i butiken igen och såg att tofsarna flyttats från finskåpet ut i butiken och låg i en glasbytta. Fortfarande utan prislapp. Så jag frågade en annan expedit om priset på dessa och fick då svaret -två för tio. Ibland ska man ha tur. Den här gången fick de följa med hem.

4 kommentarer:

Helena Högberg sa...

Det är en ganska bra metod, att fråga om priset flera gånger när det inte är prismärkt. Det funkar ibland bra till och med när det är samma säljare. Någon gång får man "rätt" pris :)

Lybtar sa...

Det är kanske så man skall göra för att få några fynd där :)

Erik sa...

Ja, det värsta jag vet är när det saknas prislappar och man märker att de drar till med ett rövarpris bara för att man är intresserad.

trillivippa sa...

Det var ju tur att du fick ett bra pris på grantofsarna till slut, för de är så fina!