måndag 3 januari 2011

Lilla lunchen.

Såg att jag hade några nyfikna kommentarer på förra inlägget angående tyget på de två sista bilderna och att en helbild efterlystes.
Dessutom så hann jag inte med att medverka i retrodukningsvågen som dök upp i bloggarna i höstas så nu slår jag två flugor i en smäll med ett kort inlägg och
presenterar lilla lunchen.


Bestick i svart bakelit som sig bör. Tallriken är Stig Lindbergs "Berså". Karaffen är en variant på Cristina Campells "Amanda" från röstrand som i den gröna varianten heter "Camilla". Svarta senapsburken är från Töreboda och HP-såsen är ett givet inslag i varje stofils kostcirkel.

6 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Du det ser gott ut, tyget är så snyggt.

Erik sa...

Det var så gott att jag måste ta mig en till kopp kaffe som lön för mödan! Jag gillar verkligen tyget men är lite nervös över en rödbetssalladsfläck som jag hoppas på att får bort i tvätten. Någon som har ett husmoderstips att komma med?

TUSEN VASER sa...

Hittade din blogg idag....härligt med fler bloggare som gillar loppisar o dyl. Såg att ni bor i Sundsvall och där gjorde jag ett vasfynd, men i en antikaffär och inte på loppis!

Erik sa...

Då var du förmodligen på Klenoden på nybrogatan.
Fantastiskt fin liten butik men de vet att ta betalt. Däremot har de en loppisavdelning lite längre in där man kan göra verkliga fynd ibland.
"Cammilla"-kannan kommer faktiskt därifrån!

trillivippa sa...

Väldigt charmigt, gillar det lilla stringstället med salt och pepparkar. :)

The StarChief sa...

Kul med nya retrobloggare, snyggt